Ny kampanje på sal av festivalpass til Målrock 2018!

Førjulskampanje på festivalpass til Målrock 2018

Etter at 200 festivalpass var utselt på rekordtid ved forrige kampanje, har me i Målrock  skipa ein ny kampanje og lagt ut nye festivalpass for sal  – nettopp du kan vere ein av dei heldige som kan sikre deg festivalpass allereie no! Ny kampanjepris for festivalpass 1295,- inkl. avgifter (NB! Begrensa antal festivalpass). Husk at prisane vil stige noko fram mot festivalstart – så ver om dykk allereie no!

 

Målrock 2018 går av stabelen i Årdal 3.-4. august, med Åge Aleksandersen & Sambandet og Gåte som dei førebels fyrste artistane på plakaten. Allereie i 27. desember lokkar Målrock med eit gledeleg gjensyn med førestillinga «Ludvig i ord & tonar» i Årdal Kulturhus.

 

Kjøp festivalpass til Målrock 2018 her.

Og få med deg «Ludvig i ord og tonar» med billettsal her.