Trang Fødsel – Lyden av Norsk Sommar på sitt Beste!

 

Trang Fødsel – Livet Er Helt Ålreit

 

Du har garantert høyrt dei før og mest truleg har du sunge med til dei velkjente refrenga som har klistra seg fast i hjernebarken til det norske folk. Å oppleva Trang Fødsel på konsert er alltid ein fest, med ei perlerad av låtar du kan – enten du er klar over det eller ikkje.

Den norske popgruppa vart danna i Bergen i 1992, med den sjarmerande frontfiguren Hans Petter Aaserud i spissen. Sidan dette har gruppa levert fleire hittar som «Kursiv», «Fredag», «Drømmedame» og «Livet Er Helt Ålreit».

Trang Fødsel er kjent for festlige liveshow som representera den norske sommaren på sitt beste. Frontfigur Hans Petter Aaserud tek med seg bandkompisane Arne Hovda, Jan Ole Kristensen og Roger Allan Ivin og garanterar allsong i Meieriparken – bli med på tidenes vorspiel og syng med for full hals!

Billettar kan de kjøpe her!

 

 

Trang Fødsel:
https://open.spotify.com/track/2sGawNYAekAlrOYosqyfM9?si=AwDasTaQQ_C9_RJko2g_vA