Onsdag

Kjem…

Torsdag

Artist kjem…

Artist kjem…

Artist kjem…

Artist kjem…

Fredag

Sondre Lerche slo gjennom med eit brak Norge i 2001 med albumet «Faces Down» og seinare internasjonalt med andreplata «Two Way Monologue». Lerche er sjeldan vare, han innehar eit unikt talent og leikar seg med inspirasjon frå alle kantar, noko som resultera i eit heilt særeige lydbilete. Verda rundt har trykt han til seg og han er særs etterspurt frå fleire hald. Han har vunne Spellemannsprisen, spelt live på store amerikanske tv-show, skreve filmusikk som har hausta strålande kritikkar, delteke på fleire større hyllestkonsertar og vore mentor i The Voice på tv2.

Denne karen har trass sin unge alder etablert seg som ein av dei verkeleg store artistane frå Norge. Sjølv med heile 8 plateutgjevingar bak seg, ser Sondre Lerche stadig framover mot nye eventyr og vil nok leike seg med musikken i mange år framover. At han no kjem til Målrock, er berre heilt fantastisk!

Dette er eit band me har lenge hatt lyst til å vise fram for festivalfolket til Målrock. Oslobandet med nære tilknytingar til Thulsa Doom, er kjent for særs fengande og heftig syttitalsrock. Det er umogleg å ikkje rocke med når Brut Boogaloo står på scena. Dei har nyleg signert med nytt plateselskap og kjem med ei rykande fersk plate i 2017, den tredje i rekka. Fyrste singel blir slept fredag 24. februar.

Me gledar oss til heftig retro-rock i meieriparken i august 2017!

Artist kjem…

Bergensbandet tok i fjor haust musikknorge med storm etter utgjevinga av albumet «Vannmann86», som Dagbladet kåra til Norges nest beste plateutgjeving, samt at Musikknyheter.no nylig kåra singelen «Sangen Til Sonja» til årets beste låt.

Hjerteslag har teke nye steg sidan førige utgjeving «Möhlenpris Hotel», som må seiast var ein formidabel suksess. Bandet som er samanlikna med både Morrisey og The Cure har funne stilen sin og publikumet veks stadig. Det er berre til bestille plass framfor scenekanten i meieriparken, dette blir enormt!

Etter 1 år i studio er bergensartisten aktuell med ny musikk. Tidlegare i år kom singelen «Vekk Meg Opp» som har fått god mottaking og vart vekas låt på P3. Det er mykje meir i vente frå den kanten, framover vil Gabrielle på kvar siste fredag i månaden sleppe ein ny singel.

Gabrielle slo i gjennom som artist i 2011 med debuthiten «Ring Meg» frå albumet «Mild Sagt», som vart spellemannsnominert og selde til dobbel platina. Åra etter turnerte ho mykje på festivalar og konsertscener, og utvikla etter kvart eit modnare uttrykk som resulterte i mellom anna superhiten «Fem Fine Frøkener» som herja hitlistene i 2014. Same år opptredde ho på Nobel Price Concert som gav ho merksemd lang utover landegrensene.

Laurdag

Med ny plate ute i år er den rutinerte artisten omtrent like aktuell som då han slapp gjennombrotsplata «That Great October Sound» i 2002. Med den plata vann Dybdahl Spellemannsprisen for beste popsolist, og vidare Alarmprisen for beste album. Han bygd seg opp som ein av dei store folkekjære artistane i Norge, og har eit stadig veksande internasjonalt publikum. Med denne ballasten var det heilt naturleg at Thomas Dybdahl entra Operaen i Oslo 18. desember, konserten var ikkje uventa utselt. Den nye plata «The Great Plains» har hausta gode kritikkar, ei plate der han har samarbeida med andre artistar som blant anna Ingrid Helene Håvik frå Highasakite.

Thomas Dybdahl fekk for fyrste gong merksemd då han spelte gitar i «funky-acidjazz ensembelet» Quadraphonics, som hadde mange norske tilhengjarar og som turnerte blant anna i Canada og USA i byrjinga av 2000-talet. Samstundes med suksessen som solo-artist, samla Thomas Dybdahl eit knippe musikarvener frå mellom anna BigBang og Jaga Jazzist, og starta opp The National Bank, som fekk Spellemannsprisen for beste popgruppe i 2004. No endeleg er Dybdahl klar for meieriparken og Målrock!

Artist kjem…

Ingen har meir karisma på scena enn Jan Ove Ottesen, han har den sjeldne evna å kunne trollbinde eit publikum på eiga hand. No returnera han til Målrock, men denne gongen utan Kaizers Orchestra i ryggen.

Janove har jobba intenst med soloprosjektet sitt siste året, og kjem ut med ny plate i februar 2017. Visst resten av plata blir like fantastisk som dei 5 singlane som har fått mykje speletid på radio siste året, så har me noko å sjå fram til.

Med låten «Regnbuen Treffer Ikkje Lenger» har Janove lagt lista høgt for kva me har i vente, den framførte han fyrste gong under Spellemannsprisen i 2015 på vanleg karismatisk stil og sidan har me vanta i spaning på meir. Med utselde konsertar i Stavanger og Bergen så vitnar dette om eit etterlengta gjensyn med «kaizaren i nye klede».

Artist kjem…

Øystein Greni si fyrste soloplate «Pop Noir» kom ut 24. mars i år, og er såleis rykande fersk, men har allereie rukke å få terningkast 5 av Dagbladet, Aftenposten og Feedback. Det er fremdeles eit solid og lettkjenneleg BigBang lydbilete, men det er ingen tvil om at Greni har henta inn nye inspirasjonskjelder, og det har han verkeleg lukkast med BigBang, eit av dei største norske rockebanda dei siste to tiåra, har pause på ubestemt tid. Men når sjefen sjølv, Øystein Greni entrar Målrockscena i meieriparken som soloartist er det med same herlige energien som før.

Greni gledar seg til å spele dei nye låtane sine, samt krydre med det beste frå Bigbangkatalogen, ikkje fordi han må, men fordi han vil. Dette blir ein forrykande konsert!