Fredag 9. august

Trang Fødsel

Den norske popgruppa vart danna i Bergen i 1992, med den sjarmerande frontfiguren Hans Petter Aaserud i spissen. Sidan dette har gruppa levert fleire hittar som «Kursiv», «Fredag» og «Drømmedame». Trang Fødsel er kjent for festlige liveshow som representera den norske sommaren på sitt beste.

Stilige Dann

Øyvind Lægreid, mannen bak «Eagles på nynorsk» har no tromma saman eit nytt tributeband, til æra for den amerikanske gruppa Steely Dan. «Stilige Dann» er namnet og alle tekstar er sjølvsagt på nynorsk. Ideen var å setja nynorske/dialekttekstar til nokre av Steely Dan sine mest kjende låtar. Steely Dan vart etablert i 1972. Jazz, fusion, rock, funk og pop stod på repertoaret til gruppa som var kjend for å vera perfeksjonistar i alle musikalske samanhengar.

The September When

Det allers største norske rockebandet på nittitallet, The September When, er klare for Målrock 2019. Med Morten Abel i spissen har TSW levert klassiske album som «Huggermugger», «One Eye Open» og «Mother I’ve Been Kissed» og satte verkelege ein ny standard for norsk rock når dei herja hitlistene her til lands. No er dei endeleg attende på vegen og legg turen innom Målrock klare for allsong til superhitar som «Bullet Me», «Can I Trust You» og «Cries Like A Baby». Detta blir garantert ein høgdare folkens!

 

 

Omar Noir

Omar Noir, tidligare kjent som Blvck O, er ein bergensrappar som stadig aukar i popularitet i hip/hop miljøet. Omar har varma opp for artistar som «The Game», «Unge Ferrari» og «Skepta». Omar rappar på engelsk og sangen «The Plot» har passert 700 000 avspelingar på Spotify. Medan Omar har jobba med å produsere sin eigen musikk på norsk og engelsk har han samarbeida med blant anna artistar som giganten «Alan Walker».

STAUT

Med kombinasjonen av fengande melodiar, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikara og ikkje minst eit valdsomt driv og energi på scena, har gjengen frå Valdres vakse seg opp til å bli ein av dei absolutt leiiande innan sin sjanger – folkrock.

Laurdag 10. august

Olav Stedje

Den aller fyrste popstjerna frå Sogn og Fjordane er Olav Stedje. Sogndølen har alltid vore trivselfylket sitt store musikkalibi, noko han eigentleg er enda, for kor enn han dreg så kjem publikum trufast på konsertane. Med låtar som «Silje», «Ein Nordmann Sin Draum», Vi Vandrar Saman» og sjølvsagt «Stao No Pao» så kjem dette til å bli eit nydeleg møte med Olav Stedje som endeleg er attende på Målrock.

Kaia Höl

Årdølen er ein sjølvlært songskrivar og produsent. Allereie som 12-åring starta Kaia å produsere sin eigen musikk, og har vore svært aktiv sidan dette. Musikken hennar går under kategoriane indie, electronic og dream pop.

Sondre Justad

Denne karen er Norges desidert største norsksyngande popartist. Debutalbumet «Riv i Hjertet» låg over eit halvanna år på VG-lista og låtane fekk over 30 millionar streams. Sondre Justad har fått ein heil ungdomsgenerasjon til å syngja med på dei fantastiske konsertane sine, og han har eit stadig voksande pubklikum i alle aldrar. Sist gong Justad besøkte Målrock var han ung, lovande og for mange ukjent, men etter den konserten har alle inkludert Målrockpublikummet fått augene opp for denne fantastiske liveartisten. No kjem han endeleg tilbake til Målrock og er klar til å gje Målrockarar ei enorm konsertoppleving som garantert vil «Riva i Hjartet»!

Tyyl!

Detta nydelige rockeorkesteret har med konstant og fengande rock levert ei rekkje episke låtar med tekstar på sognamål. Håvard Øyrehagen og resten av Tyyl! er tilbake i studio og kjem snart med ei rykande fersk plate. Bli med på moroa folkens, for dei melde om stigande form og er klare for å rocke Målrock til Sognefjorden kjem på land!

Howlin Sun

Howlin’ Sun ​- eit rockeband som er kjent for rå og frekke liveshow, der elementer frå den britiske 60-talls bluesen blanda med det beste frå gitardreven rock. Howlin’ Sun sitt debutalbum kom ut i februar 2018 og har hausta strålande kritikk frå europeiske kritikarar.

Vestlandsfanden

Når folkrock-bandet Vestlandsfanden kjem dundrane langs vegen med følget sitt er det berre til å hva seg med på moroa. Med sitt ekstremt smittande humør og svingande folkrock risikerar du å havne på dansegolvet og opp på borda før du veit ordet av det. Vestlandsfanden med Reidar Brendeland i spissen har levert festmusikk i 38 år og med låtar som «Plukka plommer i Hardanger» og «For livets glade gutter går solen aldri ned» kjem dette til å bli ein festkveld ein ikkje kan gå glipp av.