Fredag 7. august

 

Dagny kjem attende for andre gong på Målrock. Ho slo gjennom med «Backbeat» og «Fool’s Gold» frå den kritikerroste ep-en «Ultraviolet» i 2016. Ho har overbevist stort under ei rekkje konsertar og festivalar, og forsett berre å levere hit etter hit.

«Wearing Nothing» blei nominert til Spellemann i kategorien Årets låt i 2017, og «Love You Like That» var på Billboards lista over verdas beste låtar. Billboard trakk ho i tillegg fram som ein av popstjernene å følge med på i 2018.

Det er ikkje mange artistar som har lika mykje utstråling og popteft som Dagny. VG beskriv ho som «Festens midtpunkt», medan musikknyheter.no skriv at «Ho har ein tilstedeværelse på scena det er vanskeleg å matcha, og det gode humøret smittar over på resten av salen».

Arif Salum, kjend under artistnavnet Arif og tidligare Phil T. Rich, er ein av landets ypparste representantar innan den urbane stilsjangeren. Heilt siden P3 Urørt-gjennombrotet i 2013 har Arif servert oss kritikerrost rap av høg klasse. Arif har gjort stor suksess saman med rapparen «Unge Ferrari», men har valt å turnera landet åleine det siste året.

Han har skapt seg eit unikt musikalsk landskap av varierte rap-stilar og lydbilete. Det har ført til karrieredefinerande hits som «Gal», «Alene» og «Hvem er hun» (nesten 14millionar avspelingar på Spotify). Arif er også involvert i fleire suksessfulle samarbeidsprosjekt, blant anna Mars saman med Unge Ferrari og Karpe.

Laurdag 8. august

    Empty section. Edit page to add content here.