Fredag 9. august

The September When

Det allers største norske rockebandet på nittitallet, The September When, er klare for Målrock 2019. Med Morten Abel i spissen har TSW levert klassiske album som «Huggermugger», «One Eye Open» og «Mother I’ve Been Kissed» og satte verkelege ein ny standard for norsk rock når dei herja hitlistene her til lands. No er dei endeleg attende på vegen og legg turen innom Målrock klare for allsong til superhitar som «Bullet Me», «Can I Trust You» og «Cries Like A Baby». Detta blir garantert ein høgdare folkens!

 

 

ARTISTINFO KJEM!

ARTISTINFO KJEM

ARTISTINFO KJEM!

ARTISTINFO KJEM!!

Laurdag 10. august

Olav Stedje

Den aller fyrste popstjerna frå Sogn og Fjordane er Olav Stedje. Sogndølen har alltid vore trivselfylket sitt store musikkalibi, noko han eigentleg er enda, for kor enn han dreg så kjem publikum trufast på konsertane. Med låtar som «Silje», «Ein Nordmann Sin Draum», Vi Vandrar Saman» og sjølvsagt «Stao No Pao» så kjem dette til å bli eit nydeleg møte med Olav Stedje som endeleg er attende på Målrock.

ARTISTINFO KJEM!

Sondre Justad

Denne karen er Norges desidert største norsksyngande popartist. Debutalbumet «Riv i Hjertet» låg over eit halvanna år på VG-lista og låtane fekk over 30 millionar streams. Sondre Justad har fått ein heil ungdomsgenerasjon til å syngja med på dei fantastiske konsertane sine, og han har eit stadig voksande pubklikum i alle aldrar. Sist gong Justad besøkte Målrock var han ung, lovande og for mange ukjent, men etter den konserten har alle inkludert Målrockpublikummet fått augene opp for denne fantastiske liveartisten. No kjem han endeleg tilbake til Målrock og er klar til å gje Målrockarar ei enorm konsertoppleving som garantert vil «Riva i Hjartet»!

Tyyl!

Detta nydelige rockeorkesteret har med konstant og fengande rock levert ei rekkje episke låtar med tekstar på sognamål. Håvard Øyrehagen og resten av Tyyl! er tilbake i studio og kjem snart med ei rykande fersk plate. Bli med på moroa folkens, for dei melde om stigande form og er klare for å rocke Målrock til Sognefjorden kjem på land!

Vestlandsfanden

Når folkrock-bandet Vestlandsfanden kjem dundrane langs vegen med følget sitt er det berre til å hva seg med på moroa. Med sitt ekstremt smittande humør og svingande folkrock risikerar du å havne på dansegolvet og opp på borda før du veit ordet av det. Vestlandsfanden med Reidar Brendeland i spissen har levert festmusikk i 38 år og med låtar som «Plukka plommer i Hardanger» og «For livets glade gutter går solen aldri ned» kjem dette til å bli ein festkveld ein ikkje kan gå glipp av.