Fredag 3. august

RÅ FOLKROCK!

Etter 12 års ventetid er endeleg Gåte tilbake med ny musikk, nokre ting her i verda er verkeleg verdt å vente på. Med Gåte får ein energi, råskap og magi – alt på ein gong. Me har med dette lagt alt til rette for ein fantastisk Målrock 2018.

Gåte har fått med seg folkemusiklegenden Knut Buen og popartisten Frøder til å bistå som låtskrivarar, og eitt fullverdig album er venta i april månad 2018. I mellomtida kan me glede oss med den smått fantastiske EP’n Attersyn. 2017/18-utgåva av Gåte består av trioen Gunhild Sundli, Sveinung Sundli og orginalgitarist Magnus Børmark – ein trio som garantert vil levere ein fantastisk storslått musikkoppleving på Målrock 2018.

 

BLODFERSK PUNK!

Eit herlig rockeband som på kort tid har etablert seg som eit av Norges mest spennande. Dei har utvikla eit unikt og energisk liveshow, med eit hardslåande lydbilete, kraftige gitarar og melodiøse låtar. Ei herlig kloning mellom Honningbarna og Sondre Justad.

Lüt har trass si korte karriere rukke å bli finalist i Urørtfinalen 2017, nominert til P3 Gull som årets liveartist og Spellemannspris i kategorien Året nykomar. Vidare har dei opparbeida seg eit internasjonalt rykte ved at Metallica-trommis Lars Ulrich hylla bandet og låten «BoyToy» i det legendariske radioprogrammet «It’s Electric». Dette herlige punkrockbandet kjem til Målrock og skal bergta publikum med sitt fantastiske liveshow i Meieriparken fredag 3. august – Gled dykk!

Fleire artistar kjem…

Laurdag 4. august

GUDFAREN AV ROCK!

Det er ei sann glede å presentere Åge & Sambandet til Målrock 2018. Med sjølvaste Gudfaren innan norsk rock, så har Målrock sikra seg eit solid trekkplaster til 2018-utgåva av Målrock . Alle elskar Åge – og alle er velkomne til Målrock og sumarens store festkveld saman med Åge & Sambandet, laurdag 4. august 2018

Gudfaren innan norsk rock, som heile Norges befolkning er på førenamn med, kjem endeleg tilbake til Målrock. Ingen har vel satt djupare spor i norsk musikkhistorie enn Åge, og ingen gjev meir på scena enn Åge & Sambandet, det ligg an til ein enorm festkveld i meieriparken laurdag 4. august.

GÅSEHUDGARANTIST!

«Berre la meg vær» syng Sogndalsjenta Eva Weel Skram! Men me klarar ikkje la vere, me må ha meir av den silkemjuke røysta og dermed kjem Eva endeleg attende til Årdal og skal opne laurdagskvelden under Målrock 2018.

Eva Weel Skram var tidlegare best kjent frå popduoen Eva & The Heartmaker, saman med ektemannen og supergitaristen Thomas Stenersen. Etter merksemda ho fekk i deltaking i «Hver gang vi møtes» byrja ho å skrive låtar og synge på morsmålet sitt, noko som verkeleg har løfta ho opp i den øvste eliten blant norske artistar. To fulle hus i operaen og utselde konsertar over heile landet vise at Eva er meir populær enn nokon gong.

HIP-HOP FRÅ BERGEN

Dårlig Vane, det råaste hip hop-bandet i Norge kjem til Målrock 2018. Det er berre til å ta av seg capsen – Bergen leverar musikkvarene nok ein gong. Med gateslagarar som «Gikk i bakken» og «2 blå» har Dårlig Vane erobra rapsjangeren her til lands. Heftige konsertar krydra med herlig energi og moglegvis den råaste «attityden» hjelpte Dårlig Vane fram til seier i Urørtfinalen 2017.

STADIONROCK!

Med Norges beste hardrock-vokalist Åge Sten Nilsen i spissen, og meritterte musikarar i bandet frå blant anna TNT, så er AMMUNITION det me kan kalle eit ekte stadion-rockeband.

Bandet er ute med ny plate i år som allereie har hausta strålande kritikkar i utanlandsk rockepresse. Ammunition skal i 2018 ut på ein heftig turne med det høvande namnet «Tear Your City Down Tour 2018» og er å finne på plakaten på fleire utanlandske konsertar og festivalar dette året, me i Målrock gleda oss seg veldig til å høyre dei live – laurdag 4. august i Meieriparken!